Головна Новини Політика президент Батько Зеленського прокоментував закриття каналів Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Батько Зеленського прокоментував закриття каналів Медведчука

Він сказав, що переживає за сина

4 лютого 2021, 11:25
Поділіться публікацією:

Батько Президента України Володимира Зеленського Олександр прокоментував закриття телеканалів 112, NewsOne і Zik, які пов'язують з нардепом Віктором Медведчуком. Батько глави держави сказав, що раніше дивився телеканали, ліцензію яких анулював Зеленський, про це він повідомив в коментарі виданню "Країна".

 Батько Зеленського прокоментував закриття каналів Медведчука

Олександр Зеленський. Фото: Страна

Він сказав, що йому не подобається те, як подають інформацію на вищезазначених телеканалах, аргументувавши це зайвою грубістю по відношенню до президента. Олександр Зеленський сказав, що не дивиться 112, NewsOne і Zik приблизно три-чотири місяці.

Також батько президента сказав, що зараз дивиться канали "Україна" і "Україна 24", які належать Рінату Ахметову, а також канали "СТБ" і "ICTV", якими володіє Віктор Пінчук.

На питання про те, чи є закриття каналів тиском на свободу слова він сказав, що не може дати точної відповіді, проте підкреслив, що не в одній країні світу немає такої ситуації, що на президента цілодобово ллють бруд.

Він сказав, що дуже переживає за сина. Також Олександр Зеленський підкреслив, що закрив би телеканали, якщо інформація на них була брехливою і не відповідала дійсності.

73-річний Олександр Зеленський живе в Кривому Розі і є завідувачем кафедри інформатики та інформаційних технологій в Криворізькому економічному інституті. Має звання доктора технічних наук.

2 лютого Президент Зеленський ввів в дію рішення РНБОУ про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його активи, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Таким чином, майданчики втратили ліцензію на мовлення в Україні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про розбіжності між Зеленським та Разумковим.

Читайте також про те, що народу дадуть можливість відкликати депутатів Ради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини