Жахливі наслідки обстрілу: Вбити ракетну та безпілотну індустрію РФ закликав світ Кулеба

Сьогоднішня масована ракетна атака Росії на Україну принесла чимало збитків та жертв серед цивільних

Вбити ракетну та безпілотну індустрію РФ. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter глава МЗС Дмитро Кулеба, пишуть "Коментарі".

"Кожен шквал ракет ще більше виснажує російські запаси. Однак вони все ще здатні виробляти нові. Ми можемо і повинні вбити їхню ракетну та безпілотну індустрію масованим санкційним ударом! Закликаю G7 та ЄС невідкладно запровадити відповідні санкції, запропоновані Україною", — зазначив Кулеба.

Глава МЗС Дмитро Кулеба виступає за те, щоб у 2023 році Захід запровадив санкції для повалення оборонного комплексу Росії.

Так високопосадовець відреагував на перший в цьому році масований ракетний удар рашистів по мирних територіях України.


У Дніпрі – катастрофічний приліт в житловий будинок - знесло фактично цілий під'їзд. Уже 27 поранених, з них шестеро дітей, п’ятеро загиблих. Багато хто ще під завалами. Район знеструмлений повністю та відключений від систем життєзабезпечення. У Львівській області постраждав об'єкт критичної інфраструктури. Можливі перебої зі світлом та водою. На Харківщині під удар потрапили 2 об'єкти критичної інфраструктури. Застосовуються аварійні відключення світла. Тимчасово зупинили метро. На Прикарпатті є попадання з пожежею в об’єкт інфраструктури. Без людських жертв. Внаслідок ракетного удару на Київщині пошкоджено 18 житлових будинків. Над Столицею збивали ворожі ракети.

Як писали "Коментарі", під час масштабної ракетної атаки в Україні російські війська вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі. Під завалами перебувають люди, які у вихідний день були вдома.