Головна Новини Політика зовнішня політика Здоров'я і війна з Україною: в Росії створили канал з компроматом на Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Здоров'я і війна з Україною: в Росії створили канал з компроматом на Путіна

Канал називається "Генерал СВР"

1 березня 2021, 12:30 comments1273
Поділіться публікацією:

У Росії створили анонімний Telegram-канал, в якому від імені високопоставлених офіцерів російських спецслужб публікується компромат на президента РФ Володимира Путіна і розкриваються невідомі факти про нього. Канал має назву "Генерал СВР".

Здоров'я і війна з Україною: в Росії створили канал з компроматом на Путіна

Фото: kremlin

Його ведуть люди, які називають себе представниками керівництва розвідки і контррозвідки Росії та країн, які є сусідами з нею.

На каналі публікуються дані та матеріали, які зливають з Федеральної служби безпеки Росії, служби охорони, а також тих людей, які раніше співпрацювали з Путіним, а зараз знаходяться за кордоном.

На каналі "Генерал СВР" розповідають про поточний стан здоров'я Володимира Путіна, його відносинах з найближчим оточенням, в тому числі і конфліктах, його підготовці наступника на пост президента і протистояння з російською опозицією.

Також канал розповідає про війну України та Росії, політиці Путіна щодо Білорусі, серіях терористичних актів і спроб їх провини за допомогою вихідців з Таджикистану, а також провокації і маніпуляціях Кремля на пострадянському просторі.

На сьогодні, автори більшості статей своїх імен не розкривають. Канал має 178 тисяч передплатників.

Довідка: Володимир Путін займає пост президента Росії з 1999 року. Він є главою РФ безперервно, крім періоду з 2008 по 2012 рік, коли президентом був Дмитро Медведєв.

Останній раз Путін переміг на виборах президента Росії в першому турі у 2018 році, офіційно набравши більшість голосів виборців.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський прокоментував заяву Байдена про анексію Криму.

Читайте також про візит Джо Байдена в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини