Головна Новини Політика зовнішня політика Здійснилося: представник РФ в ООН визнав війну на Донбасі конфліктом Росії та України
commentss НОВИНИ Всі новини

Здійснилося: представник РФ в ООН визнав війну на Донбасі конфліктом Росії та України

Українські делегати назвали заяву представника РФ "найцікавішим і навіть сенсаційним" за весь час війни

3 грудня 2020, 11:52 comments1187
Поділіться публікацією:

Представник Російської Федерації в ООН Василь Небендзя публічно назвав війну на Донбасі політичним конфліктом Росії та України, а не внутрішньою справою нашої країни.

Здійснилося: представник РФ в ООН визнав війну на Донбасі конфліктом Росії та України

ФОТО: UA News

Про це повідомляється в повідомленні української делегації в ТКГ у Facebook за підсумками вчорашнього "заходу", який організували представники РФ в Раді безпеки ООН для легітимізації представників ОРДЛО.

"В. Небензя заявив про "конфлікт на Донбасі": it is not a domestic conflict in Ukraine, it is a political conflict between Russia and Ukraine ("це не внутрішній конфлікт в Україні, це — політичний конфлікт між РФ і Україною")", — процитували Небендзю представники делегації України.

Цю заяву представника Росії в ООН українські делегати назвали "найбільш цікавою і навіть сенсаційною" за всі роки війни.

Як повідомляло видання "Коментарі", російська сторона в ТКГ не надала жодного списку на обмін. Своєю чергою, Україна надала вже кілька списків своїх громадян, яких вона хотіла б повернути на батьківщину.

Також видання "Коментарі" розповіло, що після вбивства двох українських військових в зоні ООС в ТКГ в черговий раз домовилися про "режим тиші". Українська сторона ТКГ стверджує, що перемир'я буде продовжено, попри зрив. Відомо, що глава місії ОБСЄ в Україні Яшар Халіт Чевік підтримав це рішення. Крім того, українська делегація зажадала від РФ вжиття невідкладних заходів для припинення порушення режиму тиші та ескалації збройного конфлікту, яка має ознаки заздалегідь запланованої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

3 грудня 2020, 12:15

CEKC Знaкoмствa! - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку --------- http://bit.do/resoo


Новини