Йорданія ухвалила рішення щодо Ізраїлю

Йорданське хашемітське королівство засуджувало авіаудари Ізраїлю по Газі, але від конкретних дій тривалий час утримувалося

Йорданія відкликає свого посла у Тель-Авіві. Про це, як повідомляють "Коментарі", передає агентство Petra.

Віце-прем'єр та міністр закордонних справ Йорданії Айман ас-Сафаді вирішив негайно відкликати посла в Ізраїлі через ситуацію в секторі Газа, йдеться у заяві МЗС країни. Ас-Сафаді також доручив повідомити міністерство закордонних справ Ізраїлю, що воно може не повертати свого посла до Йорданії, який раніше залишив країну.

"Це рішення є твердим виразом засудження та неприйняття Йорданією бурхливої ізраїльської війни в секторі Газа, яка призвела до вбивств невинних цивільних осіб та безпрецедентної серйозної гуманітарної кризи", - йдеться у заяві МЗС Йорданії.

У Йорданії наголосили, що посли зможуть повернутися після того, як Ізраїль припинить бойові дії у секторі Газа.

Нагадаємо, що раніше про свій розрив дипломатичних відносин із Ізраїлем заявила Болівія. А Чилі та Колумбія відкликали своїх послів для консультацій.

У свою чергу, Ізраїль відкликав своїх послів з Туреччини після різких антиізраїльських висловлювань глави турецької держави Ердогана.

Тим часом російські пропагандисти пересварилися у прямому ефірі. Війна на Близькому Сході посварила двох російських пропагандистів - ізраїльтянина Кедмі та росіянина Соловйова.

З'явилися нові подробиці про дітей та здоров'я Путіна. У Путіна є "таємний" молодший син, про якого раніше інформація не з'являлася, але він також хворів на рак.

А експерти склали ТОП 10 міст із найдорожчою нерухомістю у світі. Після тривалої невизначеності останніх кількох років, ринки житлової нерухомості світу зараз набирають обертів, а ціни на них перевершують прогнози.