Володимир Путін припустився помилки, коли атакував Україну: чому так стверджує Генсек НАТО

Нормалізація відносин НАТО з Російською Федерацією є неможливою і після закінчення війни, яку РФ розв’язала проти України

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Володимир Путін припустився помилки, коли атакував Україну. Також очільник Альянсу наголосив, що нормалізація відносин НАТО з Російською Федерацією є неможливою і після закінчення війни, яку РФ розв’язала проти України.

"Як раніше не буде. Навіть якщо в Україні замовчать гармати, не слід очікувати, що наші відносини з Росією нормалізуються", – пояснив свою думку Столтенберг, відповідаючи на запитання німецької газети Handelsblatt.

Очільник Альянсу ще оцінив дії президента РФ Володимир Путін і назвав, ініційоване ним військове вторгнення на територію України помилковим .

"Він переоцінив силу своїх власних збройних сил. Ми бачимо їхні помилки, відсутність морального духу, проблеми з керівництвом, погане оснащення", - сказав він та зауважив, що росіяни "продемонстрували, що вони готові нести великі втрати для досягнення своїх цілей",- завершив Столтенберг.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Просто в руки окупантів: чому австрійський посадовець відправив українських дітей в Росію.Посадовці австрійської провінції Тіроль, не маючи дозволу від України, відправили до столиці РФ двох хлопців з України, можливо, щоб повернути матерям. Про це інформують журналісти австрійського медіа Der Standard.Як стверджується в інформації, два підлітки, яким виповнилось 16 та 17 років, мешкали в місцевому закладі для юнаків. Вже в січні їх відіслали в Москву, причина — щоб з'єднати родини. Як з'ясували журналісти, таке рішення ухвалив чиновник Європейського інституту омбудсмена, що діє в провінційному представництві тірольського омбудсмена.