Головна Новини Політика зовнішня політика Візит Єрмака і Кулеби в Берлін: в ОП розкрили подробиці візиту в Німеччину
commentss НОВИНИ Всі новини

Візит Єрмака і Кулеби в Берлін: в ОП розкрили подробиці візиту в Німеччину

Згідно з інформацією джерела в ОП, українській делегації не вдалося досягти якихось нових домовленостей

3 червня 2020, 15:39 comments1501
Поділіться публікацією:

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вчора відвідали з робочою поїздкою Берлін. У них були заплановані візити до керівництва Німеччини після візиту російського посла Дмитра Козака до Берліну на зустріч із заступником канцлера ФРН Ангели Меркель

Візит Єрмака і Кулеби в Берлін: в ОП розкрили подробиці візиту в Німеччину

Джерело з Офісу президента України розповіло деталі вчорашньої поїздки української делегації до Берліну, де обговорювали "донбаський кейс". Про це повідомляє Telegram-канал "Легітимний".

Згідно з повідомленням, делегація України після візиту в Берлін виступила зі стандартними фразами. За словами джерела в ОП, єдиною перемогою можна вважати те, що вдалося домовитися про зустріч на рівні глав МЗС країн "нормандської четвірки". Він заявив, що зустріч потрібна Офісу для президента продовження стратегії "ілюзії роботи". Правда, не варто чекати від неї нічого конкретного.

Джерело розповіло, що Німеччина просить Україну почати розведення озброєння на Донбасі, після чого можливий черговий обмін полоненими.

За інформацією Telegram-канал "Легітимний", в ОП вважають поїздку в Берлін задовільною. Там відзначають, що українська сторона не поступилася від своїх позицій, незважаючи на те, що з боку німецької сторони було певний тиск. Поки ж Берлін чекає від президента Володимира Зеленського рішення по "донбаському кейсу".

Раніше "Коментарі" писали, що Андрій Єрмак і Дмитро Кулеба відразу після візиту у Берлін мають намір відвідати Париж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини