Головна Новини Політика зовнішня політика "Він міг симулювати отруєння": Путін назвав Навального "порушником спокою"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Він міг симулювати отруєння": Путін назвав Навального "порушником спокою"

У бесіді з Емманелем Макрона президент Росії припустив цинічну версію подій по Олексію Навальному

22 вересня 2020, 21:20
Поділіться публікацією:

Сьогодні президент Франції Еммуель Макрон подзвонив в Кремль, щоб отримати у свого російського колеги Володимира Путіна інформацію по опозиціонеру Олексію Навальному, чиє отруєння військовим отрутою "Новачок" розбурхало все західне суспільство. Про це повідомляє французька газета Le Monde , посилаючись на джерела в Єлисейському палаці.

"Він міг симулювати отруєння": Путін назвав Навального "порушником спокою"

У розмові Путін холоднокровно прокоментував цей інцидент і заявив, що кома Навального могла бути класичною симуляцією, оскільки раніше він вже ініціював власне отруєння, щоб "навести тінь" на офіційну владу Росії.

Також глава Кремля, як передає видання, зневажливо відгукнувся про самої постаті Навального, заявивши, що він "порушник спокою в інтернеті" і використовує свій Фонд по боротьбі з корупцією для дискредитації чиновників і депутатів.

Путін додав, що сліди отрути "Новачок" можуть вести до Латвії, де живе автор формули небезпечної речовини, а в Росії не ведеться розслідування по можливості отруєння опозиціонера, так фахівці з Росії не можуть отримати результати аналізів з Німеччини і Франції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський хімік Віл Мірзаянов попросив вибачення у Олексія Навального за розробку смертельної отрути, якою політик і блогер був отруєний.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини