Головна Новини Політика зовнішня політика В Офісі президента розповіли про візит Зеленського в США і зустріч з Байденом
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента розповіли про візит Зеленського в США і зустріч з Байденом

Дипломати ведуть активні переговори

25 лютого 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

В Офісі президента України розповіли про підготовку робочого візиту Володимира Зеленського в США і зустрічі з новим главою Білого дому Джо Байденом. Про це повідомив заступник глави ОП Ігор Жовква, передає прес-служба глави держави.

В Офісі президента розповіли про візит Зеленського в США і зустріч з Байденом

Фото: BBC

За його словами, дипломати активно займатися підготовкою візиту президента України Зеленського в США, а на цей момент вже вдалося встановити контакт з адміністрацією нового президента США Джо Байдена.

Він зазначив, що йде активна робота по лінії Державного департаменту США і Білого дому. Також Жовква розповів про те, що зараз готується телефонна розмова між президентами України і США.

Заступник глави ОП сказав, що така розмова відбудеться найближчим часом. Він зазначив, що не варто драматизувати і рахувати дні і заявив, що розмова і взаємні візити обов'язково відбудуться.

Жовква сказав, що на порядку денному стоїть питання про посилення політичної підтримки з боку США і залучення американців до переговорів по війні на Донбасі і деокупацію Криму.

Джо Байден переміг на виборах президента Сполучених Штатів в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців. У грудні його перемогу затвердила колегія вибірників.

Байден офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року, ставши найбільш літнім американським президентом на момент інавгурації, зайнявши цю посаду у віці 78 років.

Варто відзначити, що Байден вже встиг провести телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, в якому заявив про підтримку України з боку США,

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи буде Росія атакувати Україну з боку Криму.

Читайте також, для чого Росія роздає паспорти на окупованому Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Аиров

25 лютого 2021, 18:27

заявил, что разговор и взаимные визиты обязательно состоятся. Источник: https://politics.comments.ua/news/foreign-policy/v-ofise-prezidenta-rasskazali-o-vizite-zelenskogo-v-ssha-i-vstreche-s-baydenom-672594.html © Comments.ua...АГА, и разговор, и визит, наверно, состоятся. Не в этом году, так в следующем, во всяком случае - до конца каденции!..


Новини