Український журналіст пояснив, чому росія більше не бомбить Київ

путін схиблений на всяких церковних справах

рф більше не обстрілює та не бомбить столицю України - Київ, адже самі хочуть зайти в місто та не мати проблем, аби все було гарно. Таку думку висловив журналіст Дмитро Гордон в інтерв'ю на телеканалі "Україна 24".

Гордон переконаний, що рф береже місто та хоче зайняти кварти та офіси, які не будуть зруйновані війною.

"Київ не бомблять тому, що росіяни хочуть самі туди увійти, і щоб не мати проблем. Вони хочуть, щоб у них було все красиво і комфортно, хочуть зайняти ці місця, житло, офіси. Інакше розбомбили б давно вже...", - заявив Гордон.

Окрім цього, журналіст припустив, що Путін не руйнує Київ, бо вважає його святим місто, столицею християнства.

"Для Путіна Київ - манке місце. Він схиблений, як і всі божевільні, на церковних справах. Київ для нього - сакральне місто. Він вважає, що звідти походить Росія. Тому, я думаю, так бомбити центр Києва він не буде", - підкреслив журналіст.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна допустили зустріч із Зеленським. Теоретично зустріч президентів України та Росії щодо врегулювання військового конфлікту в Україні може відбутися. Але лише в тому випадку, якщо буде напрацьовано документ, який лідери держав могли б підписати. Роботу щодо підготовки такого документа було заморожено після стамбульської зустрічі делегацій України та Росії. За словами Дмитра Пєскова, переговорів між Україною та Росією немає. Вони повністю припинилися, а те, що Вашингтон продовжує збільшувати постачання військової допомоги Україні, явно не сприяє тому, що вони можуть відновитися і прийти до якогось логічного завершення.