Головна Новини Політика зовнішня політика “Україна для Путіна – лише сходинка на шляху до реалізації глобальних цілей”, - Кравчук
commentss НОВИНИ Всі новини

“Україна для Путіна – лише сходинка на шляху до реалізації глобальних цілей”, - Кравчук

Леонід Кравчук вважає, Україна потрібна Росії, щоб відродити давню Російську імперію

4 листопада 2020, 13:55
Поділіться публікацією:

Перший президент України Леонід Кравчук в інтерв'ю виданню Atlantic Council розповів, для чого Путіну Україна. Як зазначив політик, президент Росії планує зробити свою країну такою могутньою, щоб контролювати та задавати ритм світовому порядку. Для Путіна на першому місці — політичні амбіції, а потім все інше.

“Україна для Путіна – лише сходинка на шляху до реалізації глобальних цілей”, - Кравчук

Фото: ZIK.ua

За словами першого президента, Україна — це не остаточна ціль, а тільки сходинка до глобальних планів Кремля. Кравчук робить припущення, що Москва хоче відновити свої кордони в межах Російської імперії. Саме тому Україна така цінна для російських планів.

В цьому і полягає найбільша небезпека, адже Україна — лише початок путінських планів. Україна — місце, з якого Росія наступатиме.

Кравчук додав, що з часів Холодної війни нічого не змінилося. Росія так само змагається за світове панування з США і так само хоче їх перемогти.

Політик підсумував, потрібно серйозніше ставиться до рішень та вчинків Кремля, адже це стосується не тільки України, а й усієї світової громади.

Також нагадуємо, що український генерал пояснив, чому Росія не йде в повномасштабний наступ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини