Удар по російським банкам та підприємствам: Київ направив свої пропозиції щодо санкцій США

Українські депутати нададуть свої рекомендації щодо нових санкцій проти Росії для підготовки у Сенаті США нових законопроектів

За результатами візиту до США української парламентської делегації та переговорів із сенаторами було досягнуто домовленості, що українські депутати нададуть свої рекомендації щодо нових санкцій проти Росії для підготовки у Сенаті США нових законопроектів. Тому сьогодні було направлено сенатору Рубіо пропозиції від України щодо додаткових санкцій проти Росії, які суттєво збільшать її економічні втрати у разі агресії. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив нардеп, голова Постійної делегації України в ПА НАТО Єгор Черньов.

Нардеп висловив подяку за допомогу у підготовці листа з пропозиціями РНБО та особисто Олексію Данілову, а також нашому Міністерству закордонних справ, яке доклало чимало зусиль..

"Разом ми запропонували запровадити санкції проти понад сотні російських банків та стратегічних підприємств, а також вжити інших заходів, які досі не озвучувалися і мають призвести до тяжких наслідків для економіки РФ. Розголошувати їх поки що не будемо, нехай це стане для Кремля сюрпризом", – наголосив Єгор Черньов.

Він додає, відповідь на його лист була миттєвою і обнадійливою. За словами помічника сенатора Рубіо, наші пропозиції вже найближчим часом можуть бути взяті в роботу і для економії часу внесені як поправки до законопроектів, які вже представлені в Сенаті США сенаторами Рубіо та Менендесом.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент України Володимир Зеленський назвав хитрість, яку російський президент Путін може використати для вторгнення в Україну.