Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського прокоментували розмову Путіна і Байдена: "У Росії є тільки один шанс"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували розмову Путіна і Байдена: "У Росії є тільки один шанс"

Україна повертається у світовий порядок денний

27 січня 2021, 09:41
Поділіться публікацією:

В Офісі Президента України прокоментували телефонну розмову президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна, яка відбулась напередодні. За словами радника голови ОП Михайла Подоляка, Україна повертається у світовий порядок денний, повідомляє видання Фокус.

У Зеленського прокоментували розмову Путіна і Байдена: "У Росії є тільки один шанс"

Байден та Путін. Фото: Reuters

Подоляк заявив, що телефонна розмова Байдена і Путіна став сигналом для всього світу про те, що нова адміністрація Білого дому повертається до традиційних цінностей і жорсткій політиці щодо тих, хто порушує міжнародні правила.

Радник Єрмака сказав, що зміст розмови було ідеальним для України. Адже Байден висловив підтримку суверенітету і територіальної цілісності нашої країни та поставив це питання одним з перших, попри те, що ключовим було обговорення договору про стратегічне роззброєння.

Подоляк зазначив, що по суті, Байден дав зрозуміти Путіну, що у Росії залишився єдиний шанс на нормалізацію відносин з Америкою та іншими цивілізованими країнами — це повне припинення зовнішньої агресії, в тому числі й щодо України, повернення окупованих територій і виведення військ з них.

Телефонна розмова Байдена і Путіна відбувся 26 січня, де президенти обговорили продовження договору про стратегічне роззброєння, яке планують підписати на початку лютого, отруєння опозиціонера Олексія Навального, втручання в американські вибори та територіальну цілісність України.

Джо Байден вступив на посаду президента США 20 січня, він став найстаршим американським президентом на момент вступу на посаду.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що актор Леонардо Ді Капріо звернувся до Байдена у своєму Instagram.

Також читайте про те, що Байден скасував ряд указів свого попередника Дональда Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини