Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ назвали різницю між Зеленським і Порошенко
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ назвали різницю між Зеленським і Порошенко

Глава ТКГ в Мінську Леонід Кравчук розповів про особливості Петра Порошенка і Володимира Зеленського в досягненні миру на Донбасі

24 серпня 2020, 18:25 comments3121
Поділіться публікацією:








У той час як п'ятий президент Петро Порошенко був зацікавлений в задоволенні власних амбіцій в переговорах по Мінським угодам, діючий Головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський щиро хоче досягти успіху в реалізації всіх мирних домовленостей. Про це в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів новий глава Тристоронньої контактної групи і перший український президент Леонід Кравчук.

У ТКГ назвали різницю між Зеленським і Порошенко

Так, згідно з думкою головного парламентера, попередній гарант часто акцентував увагу на тому, що всі ініціативи щодо врегулювання ситуації на Донбасі були придумані безпосередньо ним самим.

"При всій моїй повазі до Петра Олексійовича, і до нього у мене є повага, — для нього було головним не добитися успіхів, а два інших питання — він про них відверто розповідав, — що Мінські домовленості засновані на плані Порошенко про світ. І наступне, що всі там в Мінську повинні постійно повторювати, що це доручення або пропозицію Петра Олексійовича ", — зазначив Кравчук.

В свою чергу, він зауважив, що Володимир Зеленський відноситься до ситуації інакше.

"Коли я дивлюся на людину, я можу оцінити: формальне у нього прагнення або щире. Зеленський щиро хоче, щоб процес боротьби відбувався кожен день, крок за кроком. Чому і працює з ним зараз Єрмак (глава Офісу президента, — прим. ред. )? Тому що він теж цього щиро хоче", — позначив глава ТКГ.

Крім того, Леонід Кравчук подякував свого попередника Леоніда Кучму за те, що той налагодив контакти і самому Кравчуку не доводиться починати роботу "з чистого аркуша".

"І хочу попросити його, якщо ми будемо мати потребу в якійсь раді або допомоги, прошу Леоніда Даниловича приймати в цьому участь", — підкреслив Кравчук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому глава держави Володимир Зеленський прийняв рішення замінити Леоніда Кучму на посаді глави ТКГ Леонідом Кравчуком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини