У РФ немає опозиції. Чому не варто шукати серед російських політиків "хороших"

Так звані російські опозиціонери часто просувають наративи Кремля

Російські політв'язні, яких Кремль в рамках обміну передав західним державам, заявили про необхідність послаблення санкцій проти росіян та початку перемовин між РФ та Україною про завершення війни.

За словами заступника командира Третьої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, не варто дивуватися поведінці російських політиків, яких Кремль видворив з РФ в межах обміну, оскільки їхня сутність нічим не відрізняється від сутності соратників диктатора Володимира Путіна.

"Не дуже розумію здивування і такого тривалого обговорення поведінки обміняних росіян, яких хтось вважав "хорошими". За всі ці роки потрібно було вже зробити висновки, що немає ніяких в РФ опозиціонерів. Навіть ті, хто нібито бореться з режимом Путіна, ніколи не будуть для України союзниками. бо така їхня російська сутність", - наголосив військовослужбовець.

За словами Максима Жоріна, єдині росіяни, які заслуговують на повагу, - це ті, що воюють поряд з українцями, хто зі зброєю в руках допомагає Україні боротись проти Росії.

"Досить шукати собі друзів там, де їх ніколи не було", - додав офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що санкції західних країн, введені останніми роками, виявилися спрямовані не проти путінського режиму, а проти всієї країни та російських громадян. І це зовсім неправильно. Про це заявив звільнений із ув'язнення російський опозиційний політик та журналіст Володимир Кара-Мурза, пише "Медуза". Цікаво, що подібні голоси час від часу лунають на Заході, де пропонують послабити санкції, через які нібито страждають безневинні росіяни, а не ті, хто перебувають у Кремлі.