Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна заявили, що їм не подобається заперечення Україною "русского міра"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна заявили, що їм не подобається заперечення Україною "русского міра"

"Русскій мір" залишатиметься пріоритетом для Кремля

8 лютого 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

У Кремлі зробили чергове скандальну заяву про Україну і Росії. Так, у Путіна сказали про те, що вважають Україну частиною так званого "русского міра". Про це заявив спікер Кремля і прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає видання "РИА-Новости".

У Путіна заявили, що їм не подобається заперечення Україною "русского міра"

Путiн. Фото: РБК

За його словами, в Кремлі ставляться до України, як до частини "русского міра". Також він сказав, що російська влада негативно ставиться до того, що в Україні цю саму ідею заперечують.

Він сказав, що Москві дуже не подобається існуючий курс України, який заперечує існування "спільності російського світу". Пєсков сказав, що ця ідея буде залишатися пріоритетом для російської держави.

Спікер Кремля сказав, що Кремль продовжить проводити політику "русского міра", коли йому поставили запитання про зв'язки Росії з нардепом і кумом Путіна Віктором Медведчуком.

2 лютого 2021 року Президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на соратника Віктора Медведчука Тараса Козака, якому належать канали 112, NewsOne і Zik. Таким чином канали втратили право на мовлення в Україні.

Президент заявив про те, що цей медіахолдинг отримував фінансування з Росії та працював проти національної безпеки України, а також на підрив курсу нашої країни в Євросоюз і НАТО.

Міністр культури України Олександр Ткаченко назвав діяльність цих каналів інформаційним тероризмом і частиною машини російської пропаганди.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Європі закликали Зеленського сміливо йти шляхом Порошенка.

Також читайте про заяву Данілова щодо дестабілізації ЄС з боку Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини