Головна Новини Політика зовнішня політика У НАТО зробили важливу заяву з приводу України
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО зробили важливу заяву з приводу України

Вимоги НАТО змушують це робити

10 лютого 2021, 14:50 comments1103
Поділіться публікацією:

У Північноатлантичному альянсі зробили важливу заяву з приводу військової допомоги Україні. НАТО продовжить підтримувати нашу країну, як одного з головних стратегічних союзників. Про це заявив президент Парламентської асамблеї НАТО та американський конгресмен Джеральд Конноллі під час конференції "Україна — НАТО: бачення — 2030".

У НАТО зробили важливу заяву з приводу України

Україна в НАТО. Фото: Google

За його словами, вимоги, які ставить перед собою Альянс змушують надавати допомогу для партнерів НАТО. Він заявив, що Альянс збирається допомагати Україні в окремих операціях, які вона проводить. Чи йшлося про війну на Донбасі — незрозуміло.

Конноллі зазначив, що для того, щоб вступити в НАТО Україна повинна побороти корупцію, зміцнити верховенство права, а також скасувати повноваження Служби безпеки по втручанню в економічні питання.

Нещодавно Джеральд Конноллі також подав до Конгресу США законопроект про заборону визнання окупації Криму Росією на рівні уряду США. Американський парламент скоро повинен розглянути даний документ.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли півострів був "приєднаний" до Росії після так званого незаконного "референдуму".

У січні 2019 року Україна закріпила в Конституції стратегічний курс до Євросоюзу і НАТО.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Порошенко може стати новим прем'єр-міністром України.

Читайте також про те, що Росія перетворює Крим на велику військову базу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини