Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС України допускають виконання формули Штайнмайера на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС України допускають виконання формули Штайнмайера на Донбасі

Глава МЗС Дмитро Кулеба позначив, що Україна готова дотримуватися пункти Мінських угод, але з застереженнями

12 серпня 2020, 18:41
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зазначив, що Україна може виконати умови так званої "формули Штайнмайера", яка передбачає врегулювання збройного ситуації на Донбасі за умови, що це буде відповідати її інтересам. Про це він розповів в інтерв'ю "Радіо НВ" .

У МЗС України допускають виконання формули Штайнмайера на Донбасі

За його словами, незважаючи на те, що Україна на сьогодні зосереджена на питаннях безпеки, Київ готовий рухатися шляхом виконання політичної частини мінських угод.

"І формула Штайнмайера є його частиною. Якщо ми будемо бачити, що комплексне рішення, на яке ми виходимо, буде відповідати інтересам України, то чому б і ні?", — зазначив Кулеба.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів про розробку концепції по деокупацію Криму .

"Тактичні завдання. Перша — як ми тримаємо окупований Крим на стратегічній порядку денному, щоб це питання не забувався. Друге — як ми забезпечуємо ефективність режиму санкції відносно Криму. Третє — які додаткові міжнародні інструменти ми можемо задіяти для того, щоб чинити тиск на Росію. І кілька інших ", — заявив міністр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини