Головна Новини Політика зовнішня політика У Кабміні заявили, що 9 грудня минає рік, відведений Зеленським для пошуку миру на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні заявили, що 9 грудня минає рік, відведений Зеленським для пошуку миру на Донбасі

Один рік - це час, який озвучив президент України, щоб реалізувати сценарій, прописаний у Мінських домовленостях

27 жовтня 2020, 10:30
Поділіться публікацією:

Віце-прем'єр-міністр України — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков під час програми "Хард з Влащенко" заявив, що 9 грудня закінчиться термін, зазначений Зеленським для пошуку світу на Донбасі. Чиновник запевняє, що про це Володимир Зеленський сказав в Парижі під час зустрічі Нормандської четвірки 9 грудня 2019-го.

У Кабміні заявили, що 9 грудня минає рік, відведений Зеленським для пошуку миру на Донбасі

"Я трохи по-іншому розглядаю слова президента. Він сказав, що дає собі рік, щоб йти за сценарієм, який був прописаний у 2014 році, мається на увазі Мінські угоди", — сказав Рєзніков.

Зокрема, віце-прем'єр-міністр підкреслив, що війна на Сході не буде завершена у 2020 році, тому що на виведення військ з окупованих територій знадобиться багато часу.

У березні 2020 Володимир Зеленський під час інтерв'ю виданню The Guardian припустив, що зможе домовитися з президентом РФ Путіним про припинення війни на Сході. А в кінці серпня президент України підкреслив, що сподівається завершити війну вже у 2020 році. Про це глава держави сказав в інтерв'ю телеканалу Euronews.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" писали про силове звільнення Донбасу: є можливість виконати запропоноване в РНБО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини