Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп провів мітинг після поразки на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп провів мітинг після поразки на виборах

Президент США Дональд Трамп організував в штаті Джорджія свій перший мітинг - захід проводився на підтримку республіканців від штату Джорджія Девіда Пердью і Келлі Леффлер, які будуть переобиратися в Сенат Конгресу США.

7 грудня 2020, 02:21
Поділіться публікацією:

Попри те, програш під час американської виборчої компанії 2020 року, американський президент Дональд Трамп не може змиритися, що доведеться покинути Білий дім. 6 грудня Дональд Трамп провів перший мітинг після поразки. Під час публічного виступу він говорив про масові махінації та порушення під час виборів, пише Reuters.

Трамп провів мітинг після поразки на виборах

ФОТО: З відкритих джерел

Крім того, Трамп під час мітингу виступив з підтримкою представників Республіканської партії від штату Джорджія Девіда Пердью і Келлі Леффлер, які в наступному місяці будуть переобиратися в Сенат Конгресу США.

Раніше Трамп заявляв, що покине Білий дім, коли отримає голоси від колегії вибірників. Коли новообраний президент США Джо Байден отримав більшість в колегії вибірників, Трамп не може змиритися зі своїм програшем. Так на мітингу 6 грудня, американський президент зосередився на собі і своїй поразці на недавніх президентських виборах. Відзначимо, його численні позови про фальсифікації на виборах були відхилені.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Джо Байден заявив, що вважає важливим присутність президента Трампа на інавгурації для пристойності, хоча, що стосується його самого, "це не має ніякого особистого значення". Трамп, який продовжує оскаржувати результати виборів, не сказав, чи має намір він присутнім на присязі Байдена 20 січня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини