Головна Новини Політика зовнішня політика Суд ЄС скасував рішення щодо санкцій проти Азарова
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд ЄС скасував рішення щодо санкцій проти Азарова

Рішення суду опубліковано сьогодні, 24 грудня

24 грудня 2020, 23:26
Поділіться публікацією:

Європейський суд по правах людини анулював своє рішення щодо санкцій проти Миколи Азарова. Причиною тому стало те, що на думку європейського судового органу, Рада ЄС залишила екс-прем'єр-міністра України без юридичного захисту під час проведення слідства і кримінального провадження. Відомо, що раніше правозахисники обвинувачуваного подали клопотання про скасування рішення суднового органу від 4 березня минулого року про те, щоб викреслити Азарова зі списку санкцій.

Суд ЄС скасував рішення щодо санкцій проти Азарова

Таким чином, суд Євросоюзу скасував своє рішення щодо введення санкцій відносно українського екс-політика, про що заявлено в постанові суднового органу від 16 грудня та опублікованого сьогодні, 24 грудня.

Раніше "Коментарі" писали про те, що прес-секретар президента Юлія Мендель розповіла представникам ЗМІ про те, що президент України Володимир Зеленський не планує їхати в теплі країни для зустрічі новорічних та різдвяних свят, а відзначатиме Новий рік в Україні в колі сім'ї. Президентське подружжя проведе канікули в державній резиденції "Синьогора" в селі Гута на Івано-Франківщині.

Крім того, портал писав про те, що в соцмережах опублікований відеозапис того, як представнику столичного окружного суду Павлу Вовк представники Національного Антикорупційного бюро України вручали повістку з вимогою з'явитися на допит, який відбудеться вже 5 січня. Процедура вручення документа трапилася на святковому заході, на якому Вовк був присутній як гість. На записі видно, що суддя відмовляється брати документ, тому детектив змушений був прочитати вголос зміст повістки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Зелёная Плесень

25 грудня 2020, 15:25

Кровосися - часть системы. Какая система бьёт по рукам сама себя?


Новини