Стало відомо, як Україна може позбутися Коломойського

Такі люди, як Коломойський - наслідок ...

Відомий американський політтехнолог Дейн Уотерс розповів про те, як Україна може позбутися впливу скандального олігарха Ігоря Коломойського. Він назвав головною метою олігарха допомогу самому собі. Про це Уотерс розповів в інтерв'ю виданню "Апостроф".

За його словами, кожен український олігарх шкодить країні. Він зазначив, що найважливішим фактором для України є верховенство закону, яке має допомогти досягти успіху.

Уотерс сказав, що Коломойський та інші українські олігархи можуть піддатися кримінальному переслідуванню і законному притягненню до відповідальності.

Він заявив, що кожен український лідер повинен працювати відповідно до законів, як у внутрішній політиці, так і в зовнішній.

Уотерс назвав Коломойського наслідком слабкої економіки, і сказав, що таких людей як він цікавить швидкий заробіток. Саме тому потужна економіка і діючий Основний Закон допоможуть вирішити цю проблему.

Він також зазначив, що Україна сильніше Коломойського, а сам олігарх не буде мешканця вічно, питання тільки в зміні поколінь.

Ігор Коломойський є одним з найбагатших людей України, стабільно потрапляючи в ТОП-10 українського списку Forbes.

З 2014 по 2015 рік він був головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації. У 2019 Коломойський заявляв, що Україні потрібно відмовитися від курсу на Захід і взяти гроші у Росії.

Тоді Президент Володимир Зеленський заявляв, що не олігархи визначають зовнішньополітичний курс України, а український народ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Коломойський, Шарій і Портнов можуть потрапити під санкції США.

Читайте також висловлювання Андрія Богдана про смерть українського посла в Китаї.