Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, що буде робити Путін після нових санкцій проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що буде робити Путін після нових санкцій проти Росії

Путін повинен готуватися до санкцій і їх наслідків

24 лютого 2021, 12:30 comments1277
Поділіться публікацією:

Колишній міністр закордонних справ України розповів про те, якими будуть наслідки нових санкцій Заходу проти Росії через отруєння опозиціонера Олексія Навального. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Стало відомо, що буде робити Путін після нових санкцій проти Росії

Фото: kremlin

За його словами, Росії потрібно готуватися до нових санкцій через те, що вона не виконала рішення Європейського суду з прав людини щодо опозиціонера Олексія Навального.

Він сказав, що в РФ потрібно буде медійно реагувати на санкції, однак зазначив, що швидше за все санкції розчарують наc всіх через те, що будуть мати символічний характер.

Клімкін сказав, що Путін усвідомлює факт того, що його почали розгойдувати і заявив, що зараз існує драйв з тією метою, щоб усунути путінський режим в Росії.

Дипломат також підкреслив, що у російського президента немає особливих варіантів для дії, оскільки через збільшення санкцій буде рости підтримка Навального громадянським суспільством в Росії.

Екс-глава МЗС сказав, що клани всередині Кремля також почали самостійну гру, що можна помітити по розслідуванню Навального про палац в Геленджику.

За словами Клімкіна, наразі Путін не має простору для маневру, а тому він буде робити ставку на боротьбу із зовнішнім ворогом, першим з яких є Україна.

Олексій Навальний був отруєний отрутою "Новачок" влітку 2020 року, після чого його вивезли на лікування до Німеччини. Через кілька місяців реабілітації він заявив про свій намір повернутися в Росію. На початку 2021 його заарештували прямо в московському аеропорту після приземлення.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому Росія не вчинить з Донбасом так, як з Кримом.

Читайте також, чому Зеленський погрожує розпуском Верховної Ради.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини