Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, скільки заробив Зеленський в грудні і січні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки заробив Зеленський в грудні і січні

Зарплата гаранта багатьох побачить

23 лютого 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо, який був розмір заробітної плати Президента України Володимира Зеленського в грудні 2020 року і січні 2021. Офіційний дохід глави держави багатьох побачить. Про це повідомили в Державному управлінні справами у відповідь на запит журналіста "Коментарів".

Стало відомо, скільки заробив Зеленський в грудні і січні

Фото: ОП

Таким чином, зарплата Володимира Зеленського за грудень 2020 року та січень 2021 склала 28 тисяч гривень за кожен місяць.

Відзначається, що з нарахованої суми сплачені податки в розмірі 5460 гривень. За грудень і січень Зеленському заплатили посадовий оклад без надбавок і премій.

Довідка: Володимир Зеленський був обраний президентом України навесні 2019 року. Він офіційно вступив на посаду 21 травня. Під час інавгурації він заявив про розпуск Верховної Ради України VIII скликання.

На дострокових парламентських виборах, які відбулися в липні 2019 року, президентська партія "Слуга народу" отримала понад 250 парламентських мандатів, позбавивши себе необхідності укладати коаліцію з іншими політичними силами.

Під час виборчої кампанії Володимир Зеленський неодноразово заявляв, що йде на один термін, оскільки вважає, що 5 років цілком достатньо для того, щоб змінити країну.

Вже через рік, під час великої прес-конференції навесні 2020 року його визнав, що одного президентського терміну недостатньо для того, щоб втілити задумане.

До приходу у велику політику Володимир Зеленський був відомий як шоумен, комедійний актор, кінопродюсер і медійний менеджер.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що колишній глава МВС хоче очолити "ЛДНР".

Читайте також про роль США в поверненні Україні Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини