Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, скільки заробив міністр юстиції Малюська за грудень і січень
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки заробив міністр юстиції Малюська за грудень і січень

Сума є досить значною

16 лютого 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо, якою була заробітна плата міністра юстиції України Дениса Малюськи в грудні 2020 року і січні 2021 року. За два місяці зими глава міністерства заробив понад 130 тисяч гривень без урахування віднімаються податків. Про це повідомили в Мін'юсті у відповідь на запит журналіста "Коментарів".

Стало відомо, скільки заробив міністр юстиції Малюська за грудень і січень

Фото: Facebook

Таким чином, за грудень 2020 роки Денис Малюська заробив 65 тисяч 94 гривні, а отримана сума після сплати податків склав 52 тисячі 400 гривень.

За січень 2021 року зарплата міністра склала аналогічну суму 65 094 гривні, а з урахуванням податків — 52 400 гривень.

Денис Малюська очолює міністерство юстиції України з серпня 2019 року. Він працював, як в Кабміні Олексія Гончарука, так і в чинному Кабміні Дениса Шмигаля.

На дострокових парламентських виборах у 2019 році балотувався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" під 21 номером в списку і був обраний народним депутатом.

До приходу в політику займався юридичною діяльністю і був фахівцем в питаннях регулювання підприємництва, врегулювання суперечок і банкрутства. Також був засновником адвокатської фірми.

У травні 2020 року Малюська виступив з ініціативою скасування люстрації керівників комуністичної партії СРСР, як популістського рішення.

Після скандального рішення Конституційного суду про скасування електронного декларування Малюська сказав, що рішення його не влаштовує і що він збирається відновити систему декларування за пару місяців.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки заробив міністр інфраструктури Криклій за січень і грудень.

Читайте також про зарплати Сергія Лещенка за січень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини