Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, коли варто очікувати глобального загострення на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли варто очікувати глобального загострення на Донбасі

Воно практично неминуче

15 лютого 2021, 12:00 comments1568
Поділіться публікацією:

В українській делегації в мінській ТКГ розповіли про те, коли варто чекати загострення ситуації на Донбасі, яке влаштує Росія для того, щоб продавити необхідні для себе рішення. Про це повідомив радник голови Офісу Президента і спікер української делегації Олексій Арестович в ефірі каналу "Україна 24".

Стало відомо, коли варто очікувати глобального загострення на Донбасі

Фото: Google

За словами Арестович, питання загострення ситуації на Донбасі практично неминучий. Він очікує його в період весни та літа 2021 гола.

Він сказав, що Росія буде продовжувати робити спроби продавити необхідні для неї рішення за допомогою військової сили, а надії Кремля на те, що Президент України Володимир Зеленський капітулює, не увінчалися успіхом.

Арестович сказав, що Росія жорстко налаштована на загострення ситуації на всіх фронтах, з огляду на останній візит представника ЄС Борреля, який закінчився скандалом, а Кремль тим самим показав готовність до розриву відносин з Євросоюзом.

Речник української делегації також сказав, що Росія готує щось нове, оскільки вичерпала всі доступні методи за останні шість років війни.

Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу Президента Андрій Єрмак призначив його радником зі стратегічних комунікацій.

З квітня 2014 року на Донбасі триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кравчук назвав одну зі своїх головних помилок.

Читайте також, якою буде стратегія США з питання Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

15 лютого 2021, 17:45

Сам факт , того что мы до сих пор что-то у России покупаем.. нет слов .. https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/gerus-iniciiruet-zakonoproekt-ob-ogranichenii-importa-energonositeley-iz-rossii


Новини