Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, чому Зеленський закрив канали Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому Зеленський закрив канали Медведчука

Наступними можуть стати українські олігархи

4 лютого 2021, 10:00 comments2354
Поділіться публікацією:

Стала відома причина накладення санкцій, що анулювали ліцензію на мовлення телеканалів 112, NewsOne і Zik, які пов'язують з народним депутатом Віктором Медведчуком. Президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБОУ про накладення санкцій на формального власника каналів Тараса Козака та його активів. Про те, чому так сталося розповіла глава партії "Голос" Кіра Рудик в інтерв'ю виданню "Обозреватель".

Стало відомо, чому Зеленський закрив канали Медведчука

Зеленський. Фото: ОП

За її словами, причиною накладення санкцій на вищезгадані телеканали став тиск з боку адміністрації нового президента США Джо Байдена. Вона зазначила, що за останні два тижні американці вже вплинули на блокування YouYube-каналу нардепа Олександра Дубинського (потрапив під санкції США) і медіахолдингу Тараса Козака.

Рудик сказала, що американці змушують Зеленського визначатися, на чиєму він боці, не дозволяючи "сидіти на двох стільцях відразу".

Вона також заявила, що в майбутньому нас можуть очікувати санкції проти людей, які порушують всі українські та міжнародні норми. У цьому списку можуть опинитися багато українських політиків і олігархи.

Нардеп зазначила, що цей список може бути невеликим, але бити в найбільш болючі точки, а також сказала, що в відношенні Медведчука американці починають робити тільки перші кроки.

Крім блокування телеканалів під санкції також потрапили літаки, якими користуються Медведчук і Козак для польотів на територію Росії.

Український мінкульт вже звернувся в YouTube з проханням заблокувати мовлення каналів 112, NewsOne і Zik на відеохостингу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський призначив перевірку підрозділів ЗСУ на передовій.

Також читайте про те, як США впливає на партію Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

4 лютого 2021, 10:20

Ну наконец-то нашего презика толкают фсраку. А сам он овасч. Дай бог здоровья Байдену. Да здравствует колонизация нас Америкой. Нашу "жопу" исправить может только война или мирная колонизация.


Новини