Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, як Україна може змусити Росію віддати контроль над кордоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Україна може змусити Росію віддати контроль над кордоном

Експерт назвав єдиний можливий спосіб

4 лютого 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Військовий експерт назвав єдиний можливий спосіб примусу Росії до того, щоб віддати Україні контроль над кордоном на окупованому Донбасі. Існує тільки одна умова для отримання нашою країною кордону в ОРДЛОУ. Про це в ефірі каналу "Україна 24" розповів військовий експерт Олег Жданов.

Стало відомо, як Україна може змусити Росію віддати контроль над кордоном

Фото: Facebook

Він зазначив, що росіяни ніколи добровільно не виведуть свої війська з території України. Він сказав, що вони не віддадуть контроль над кордоном ні за яких умов і не виведе військових і техніку без сильного тиску ззовні.

Жданов підкреслив, що нам необхідно розуміти стратегічні цілі Росії на Донбасі, адже вона прийшла туди не для того, щоб йти, а для створення потужного політичного важеля для впливу на Україну і її керівництво.

Він заявив, що Україна зможе повернути контроль над кордоном і окупованими територіями тільки за допомогою тиску. Воно може бути політичним, економічним і навіть військовим, як це зробив Азербайджан в Нагірному Карабасі.

З квітня 2014 року в окремих районах Луганської та Донецької областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли півострів "приєднали" до Росії на підставі "референдуму", який не був визнаний Україною і низкою країн міжнародного співтовариства.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський призначить перевірку підрозділів ЗСУ на передовій.

Також читайте, хто не потрапить під амністію після деокупацію Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей из Запорожья

4 лютого 2021, 12:09

"Нужно понимать" что Россия, в отличие от Украины, всегда и везде отстаивает свои национальные интересы. И России начхать на давление со стороны Жданова, как иего "понятия", может себе позволить. Жаль что на Украине никогда не было политиков думающих об интересах Украины!


Новини