Головна Новини Політика зовнішня політика Що може врятувати Україну від російської агресії - Кравчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Що може врятувати Україну від російської агресії - Кравчук

Протидіяти Росії Україна зможе тільки за цієї умови

28 лютого 2021, 11:40 comments1776
Поділіться публікацією:

Колишній президент України та глава української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Леонід Кравчук повідомив, що, на його думку, може врятувати Україну від російської агресії. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Deutsche Welle".

Що може врятувати Україну від російської агресії - Кравчук

Леонід Кравчук повідомив, що врятує Україну від російської агресії. Фото: 24 канал

Кравчук заявляє, що значною рушійною силою, яка може побороти російську агресію, стане членство України в ЄС та НАТО. Член ТКГ також повідомив, що Захід також зацікавлений у цьому кроці України, оскільки розуміє, що агресія Росії не закінчиться на однією країною.

"Нам, щоб остаточно відірватися від Росії, потрібно реально стати членом ЄС, реально стати членом НАТО, реально отримати статус особливого партнера США. І це ми не просимо. Ми знаємо, що апетити Росії не закінчуються на Україні", — підкреслив Кравчук.

Натомість президент України Володимир Зеленський повідомляв раніше, що головною метою України на сьогодні є отримання плану дій для членства в Альянсі. За словами глави держави, Україна серйозно ставиться до реформ і зміцнення сектора оборони. Тому наша країна і надалі готова продовжувати стратегічне співробітництво з НАТО. Також Україна залишається прихильною до принципів верховенства права і боротьби з корупцією.

Окрім цього питання, Леонід Кравчук висвітлив й інші теми україно-російських стосунків. Рекомендуємо прочитати думку Кравчука, що буде з війною на Донбасі та відносинами з Росією.

Також глава української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу повідомив, хто є головним ворогом України та чому. З його думкою можна ознайомитися в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Аноним

28 лютого 2021, 20:15

От войны Украину может спасти только уничтожение трубопровода "Северный поток-2" Как только Россия введёт "Северный поток-2" в эксплуатацию, сразу же начнётся война.

люстратор

28 лютого 2021, 15:23

а,что-люстрация не касается этого козла?Члена ЦК КПСС Украины!

Дан

28 лютого 2021, 12:47

ИЗ РАЗГОВОРА:".. а ще кажуть, що знайшли пiндоси дiвку мiцну i дуже гарну, та задешево придбали її. Пообiцяли взяти до себе та дати багато грошей, але так i не зробили цього, топчуть її десь у темному закутку, а далi не допускають. Так i живе вона роботяща та на все згодная.."

Вольдемарин

28 лютого 2021, 12:05

Врятувати Україну від російської агресії може лише Могутня Українська Армія. Всі сподівання на зовнішній захист закінчуються крахом.

Брат

28 лютого 2021, 12:03

дурак ты кравчук!!! Пидоры нам не друзи,а кому друзи-тот сам ...

михайло

28 лютого 2021, 11:49

от мразота ублюдочна-а ненато многовекторність нейтралітет ти вже забув. я памятаю ти урод кончений


Новини