Російський пропагандист Соловйов порівнює Шольца з Гітлером та пропонує напад на Німеччину

Кремлівський популяризатор поглядів Володимира Путіна знову викликав бурхливу реакцію через свої слова.

Шокуючі сцени на прокремлівському телебаченні. Володимир Соловйов, який регулярно погрожує Заходу, зокрема, ядерною війною, цього разу обрав своєю жертвою канцлера Німеччини Олафа Шольца. Популярний кремлівський пропагандист порівнює німецького політика з Адольфом Гітлером.

Уривок з телепрограми, яку веде Володимир Соловйов, опублікував у своєму Twitter журналіст ВВС Френсіс Скарр, який спостерігає за російськими ЗМІ.

Цього разу кремлівський пропагандист в ефірі "Россия-1" стверджував, що Адольф Гітлер є кумиром канцлера Німеччини Олафа Шольца.

У ефірі прозвучали такі тези:
"Das ist, миленький, маленький Фюрер", - сказав Соловйов про Шольца.

Потім росіянин наслідуючи тон Адольфа Гітлера додав:

"Що з ним сталося, як ти можеш бути таким божевільним… Шольц приїхав до своїх бандерівців і почав показувати їм німецькі танки. Подивіться, подивіться", - продовжив він, показуючи відео, як Шольц піднімається на зенітну установку.

Далі Володимир Соловйов продовжив:

"Мені було цікаво, чого він туди лізе? І я одразу згадав це фото", - сказав Соловйов

Далі кремлівський рупор пропаганди показав зображення Адольфа Гітлера на німецькому танку і назвав Гітлера "вусатим кумиром Шольца".

У контексті дивних тез Соловова варто нагадати, що Шольц є лідером німецької соціал-демократії (СДПН) - партії, яка після приходу до влади була заборонена Адольфом Гітлером і НСДАП. Німецькі соціал-демократи були репресовані в Третьому рейху, а багато політиків СДПН були відправлені в концтабори як політичні в'язні.

Нагадаємо, видання "Коментарі" писало, що Німеччина передала Україні зенітні установки Gepard.