Головна Новини Політика зовнішня політика Путін розповів, чим планує займатися після того, як піде
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, чим планує займатися після того, як піде

Бізнес йому не цікавий

26 січня 2021, 10:43 comments1413
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін розповів про те, чим планує займатися на пенсії після того, як піде  з великої політики. Під час онлайн-зустрічі з російськими студентами він розповів про свої плани й відразу зазначив, що бізнесом займатися не збирається, про це повідомляє Telegram-канал "Кстати".

Путін розповів, чим планує займатися після того, як піде

Путін: Фото: ТАСС

Путін розповів, що після того, як покине пост, він хоче працювати в "Абрау-Дюрсо" (російська компанія в Краснодарському краї) на підприємстві з виробництва вин,  як радник або правознавець.

Він сказав, що його радником є Борис Титов, який володіє компанією "Абрау-Дюрсо", і можливо, після відходу з поста президента, він піде радником до Титова на підприємство. Однак Путін зазначив, що може піти не як бізнесмен, а як фахівець в правовому полі.

Також Путін сказав, що зараз в РФ прийняли закон про виноробство і він "починає потроху в цьому розбиратися".

В кінці він підкреслив, що бізнес ніколи  його не цікавив, проте не тому, що це погано, а через відсутність інтересу.

На тій же зустрічі один зі студентів запитав Путіна про розслідування Навального, де той показав палац президента РФ в Геленджику.

Путін відповів жартом фразою "нудно, дівчатка" і заявив, що самого розслідування не бачив (через брак часу), а все, що було показано в фільмі Навального ніколи не належало йому, його друзям або його сім'ї.

Володимир Путін є президентом з 1999 року, крім періоду 2008-2012 років, коли президентом був Дмитро Медведєв, а сам Путін займав пост прем'єра.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що російський журналіст Олександр Невзоров заявив, що в палаці Путіна в Геленджику буде чудовий пансіонат для ветеранів АТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kstati_p/11861
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Eugen

26 січня 2021, 13:25

Ну молодец! До смерти хочет быть президентом, а потом еще и пожить на пенсии! "Это просто не описсуемо" (сказала такса, оббегая вокруг баобаба!)


Новини