Головна Новини Політика зовнішня політика Припинення вогню 27 липня: на Донбас прибувають миротворці ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Припинення вогню 27 липня: на Донбас прибувають миротворці ООН

Миротворці ООН, а також ряд незалежних західних ЗМІ дозволить запобігти можливі провокації з обох сторін

26 липня 2020, 15:59 comments2587
Поділіться публікацією:

У зв'язку з набранням чинності режиму повного припинення вогню на лінії розмежування Донбасу з завтрашнього дня, сюди почали прибувати українські миротворці ООН, а також представники західної преси. Про це передає штаб ООС на своїй сторінці в Facebook.

Припинення вогню 27 липня: на Донбас прибувають миротворці ООН

Згідно з повідомленням, такий крок дозволить не відволікати бойових офіцерів від дотримання штатних завдань з оборони, а також в рази знизить ймовірність провокацій з боку бойовиків.

"Ще раз підкреслюємо, що заходи повного і всеосяжного припинення вогню не позбавляють військовослужбовців, у разі порушення домовленостей противником, діяти у відповідності з нормами Міжнародного права і національного законодавства України у випадку не тільки наступальних, але і провокаційних дій збройних формувань РФ, проведення противником диверсійно розвідувальних операцій і створення загрози життю і здоров'ю військовослужбовців, цивільного населення, пошкодження або знищення інфраструктури", — зазначено в повідомленні.

Крім того, прес-служба Операції зазначила, що будь-яка провокація з боку противника отримає відповідний відсіч від українських збройних формувань, оскільки військове командування сформувало відповідні резерви.

"Також з метою об'єктивного інформування українського і світового співтовариства щодо поточної ситуації в Донецькій і Луганській областях на різних ділянках лінії розмежування передбачена робота кореспондентів і знімальних груп вітчизняних і закордонних ЗМІ", — підсумовують в оборонному відомстві.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль вкотре звинуватив українську сторону в небажанні дотримуватися Мінські угоди і спробі їх дискредитувати перед міжнародним співтовариством.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини