Головна Новини Політика зовнішня політика "Пора зустрічатися в нормандському форматі": Макрон подзвонив Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пора зустрічатися в нормандському форматі": Макрон подзвонив Путіну

Президенти Франції і Росії обговорили "режим припинення вогню" на Донбасі, який є одним з кроків для зустрічі нормандської четвірки

12 серпня 2020, 18:59 comments1056
Поділіться публікацією:

Сьогодні президент Франції Еммануель Макрон подзвонив своєму російському колезі Володимиру Путіну в Кремль щоб обговорити ряд гострих ситуацій в світі, в тому числі і просування до миру на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба президента РФ.

"Пора зустрічатися в нормандському форматі": Макрон подзвонив Путіну

Згідно з повідомленням, Путін і Макрон дали позитивну оцінку підписаній 22 липня угодою про повне припинення вогню.

Французький лідер зазначив, що, незважаючи на угоду, підписану Тристоронньої контактною групою, бойовики Донбасу неодноразово порушували перемир'я.

"Президентами були підняті різні аспекти врегулювання конфлікту на Донбасі, зокрема, дано позитивну оцінку підписаним 22 липня мінської Тристоронньої контактною групою заходів щодо посилення режиму припинення вогню. Домовлено продовжити спільну роботу в рамках "нормандського формату" і вести підготовку до нової зустрічі чотирьох ключових лідерів саміту, — резюмує джерело в Кремлі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в МЗС України розглядають імовірність дотримання пунктів формули Штайнмайера для досягнення врегулювання світу на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини