Переговори Зеленського і Путіна: у Ердогана назвали умову для зустрічі політиків

Переговори Зеленського і Путіна можуть відбутися у Туреччині

За зробленою заявою офіційного представника лідера Туреччини Ібрагіма Калина, майбутня зустріч президента України Володимира Зеленського і очільника Росії Володимира Путіна може відбутись на території Туреччини. Але для цього російська сторона має прийняти цю пропозицію

Про це інформує Sabah.

За словами турецького посадовця, критичною є пропозиція турецького президента докласти зусиль до зустрічі українського та російського очільників. Українська сторона є налаштованою позитивно, і ця зустріч відбудеться, коли російська сторона надасть позитивну відповідь.

Важливо, що вже повідомлялось, що турецька влада домовилась про те, що Путін та Зеленський зустрінуться на території цієї країни. І зараз погоджується дата зустрічі.

Український президент надав коментар стосовно можливої зустрічі з російським колегою на території Туреччини. Він заявив, що для нього не є важливим, де поставити крапку у війні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які документи підписали Україна і Туреччина. Президенти України та Туреччини скріпили своїми підписами не лише договір про зону вільної торгівлі. Посадовці двох країн 3 лютого підписали ще кілька двосторонніх документів. Вони регулюватимуть співпрацю в сферах високих технологій, податкової та молодіжної політики. Важливий документ про співпрацю в сфері високих технологій, пожвавлення роботи авіаційної та космічної галузей. Угода стимулюватиме подальше українсько-турецьке співробітництво в цих важливих галузях. Йдеться про розробку, виробництво та експлуатацію безпілотних літальних апаратів сімейства Bayraktar.