Головна Новини Політика зовнішня політика Німецький лідер озвучив свою позицію щодо України та її майбутнього
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький лідер озвучив свою позицію щодо України та її майбутнього

Лідер німецького Християнсько-демократичного союзу Армін Лашет виступив за надання Україні європейської перспективи

9 лютого 2021, 08:15 comments1191
Поділіться публікацією:

Наступник Ангели Меркель та лідер німецького Християнсько-демократичного союзу Армін Лашет виступив за ідею надання Україні європейської перспективи. Про це сповістив посол України в Німеччині Андрій Мельник на своєму Twitter.

Німецький лідер озвучив свою позицію щодо України та її майбутнього

Членство України в ЄС: німецький лідер озвучив думку. Фото: zik.ua

"Ми повинні підтримати Україну на її важкому шляху і при цьому також відкрити європейську перспективу", — процитував український дипломат Арміна Лашета.

Окрім того, німецький лідер виступив за збереження санкцій проти Росії. Політик вважає, що зараз потрібно дійти до дружби та зближення двом сторонам — Києву та Брюсселю.

До того ж Армін Лашет заявляє, що Україна має непогані шанси членства в Європейському Союзі.

Сам Андрій Мельник наголосив, що дана думка німецького лідера — великий прорив для України. Але поки на Сході триває конфлікт, про членство в ЄС можна забути.

Нагадаємо, що стало відомо, якою буде політика нової американської адміністрації, яку очолює президент Джо Байден щодо України. Президент Джо Байден буде підтримувати Україну і далі разом з Конгресом США. Детальніше про американо-українські відносини читайте в нашому матеріалі.

Також у фракції "Слуга народу" прокоментували можливий вихід ряду депутатів, які пов'язані з олігархом Ігорем Коломойським. Що буде, якщо з фракції вийде група відомого олігарха, читайте тут.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що у Телеграм-каналах пройшла інформація, що лідер "За майбутнє" Ігор Палиця дрейфує від олігарха Ігоря Коломойського, а у своєму оточенні нібито розповідає про постійні конфлікти. "Коментарі" дізналися в експертів, чи дійсно Палиця може відійти від все більш токсичного Коломойського. Деталі читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини