Німеччина перекинула спецназ на Кіпр

Спецназ можуть задіяти для звільнення заручників у секторі Газа

Німеччина перекинула спецназ на Кіпр для можливості проведення операції зі звільнення заручників із сектору Газа, пише Bild. Про це повідомляють "Коментарі".

"Це велика секретна операція, - пишуть німецькі журналісти. - Федеральний уряд готується до всіх сценаріїв на Близькому Сході (Ізраїль, Ліван). Щоб мати можливість евакуювати німецьких громадян, які перебувають під військовою охороною, у разі надзвичайної ситуації висуваються спецназівці Бундесверу".

Нагадаємо, що напередодні Ізраїль відвідав федеральний канцлер Олаф Шольц. Перебуваючи на ізраїльській землі, він заявив про солідарність німців із єврейською державою, а також порівняв дії ХАМАС із злочинами нацистів під час Другої світової, зокрема із розстрілом євреїв у Бабиному Яру.

"Безпека Ізраїлю та його громадян - це одна з основних державних доктрин Німеччини", - заявив Шольц після переговорів з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху. Шольц нагадав, що німецька місія відстоювати існування та безпеки держави Ізраїль походить з Голокосту.

Окрім Німеччини, свої військові контингенти та військові судна до району Східного Середземномор'я направили США та Великобританія.

Тим часом, в Ізраїлі назвали кількість загиблих українців.

Російський патріарх подякував святим за радянську ядерну зброю. На думку істориків, радянська ядерна зброя є результатом викрадення ядерних секретів США радянською розвідкою та її агентами.

А ЗМІ показали, як сьогодні виглядає легендарна Зена із серіалу про королеву воїнів. З моменту виходу серіалу "Зена – королева воїнів" минуло майже 30 років.