На Донбасі бойовики вдарили по ВСУ безпілотниками і снайперами: є поранені

Вони били безпілотниками, осколковими гранатами та снайперським вогнем

Російські терористичні війська активізували обстріл позицій Збройних сил України на Донбасі із застосуванням безпілотників, осколкових гранат і снайперського вогню. Про це повідомляється у зведенні за 10 лютого на офіційній сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

Повідомляється, що за минулу добу бойовики сім раз порушили режим припинення вогню. Зокрема, була зафіксована робота снайперських груп, від вогню яких отримав поранення один український військовий. Це сталося поблизу населеного пункту Піски в Донецькій області, на цей момент стан бійця задовільний.

Також на Приазов'ї біля села Водяне бойовики вели обстріл з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а біля села Верхньоторецьке був зафіксований вогонь зі станкового протитанкового гранатомета.

Також були зафіксовані обстріли з автоматичної станкового гранатомета біля села Південне і Золотого-4, де противник запустив безпілотник на позиції ВСУ.

На провокації з боку бойовиків наші військові надали адекватну відповідь і повідомили про численні факти порушення режиму припинення вогню в ОБСЄ через українську сторону СЦКК.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

За час конфлікту загинули понад 14 тисяч українських громадян. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли був проведений незаконний "референдум", який не визнала Україну і міжнародне співтовариство.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Порошенко може стати новим прем'єр-міністром України.

Читайте також, чи є Разумков конкурентом для президента Зеленського.