Головна Новини Політика зовнішня політика Мусульмани Польщі видали календар з Кримом "у складі Росії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Мусульмани Польщі видали календар з Кримом "у складі Росії"

У календарі зображені мечеті в Сімферополі, Феодосії, Бахчисараї та Старому Криму із зазначенням як "Російська Федерація"

1 грудня 2020, 23:36
Поділіться публікацією:

Мусульманська громада Польщі продемонструвала календар майбутній рік. На друкованому виробі зображення мечетей, які розташовуються на анексованому Кримському півострові, підписані "Російська Федерація".

Мусульмани Польщі видали календар з Кримом "у складі Росії"

Так, на сторінках календаря зображені мечеті в Сімферополі, Феодосії, Бахчисараї та Старому Криму.

Член виконкому Всесвітнього конгресу кримських татар від Польщі Недім Усейнов на своїй сторінці в Facebook заявив, що дуже сподівається що така поведінка Об'єднання мусульман Польщі є випадковою, а календар випущений з помилкою з вини виробника, яку замовники просто-таки не помітили.

Усейнов звернувся до високого мусульманському колегіуму Польщі з проханням розібратися з казусом, який виник через календар.

Раніше "Коментарі" писали про те, що контррозвідники та слідчі Служби безпеки України спільно з прокуратурою АР Крим та м.Севастополь задокументували численні порушення українського та міжнародного законодавства одним з військових комісарів тимчасово анексованого півострова. Співробітники ГУ СБ України в АР Крим з'ясували, що підозрюваний після окупації півострова у 2016 році обійняв посаду військового комісара Республіки Крим щодо Чорноморського і Роздольненському районах. Він організовував і проводив примусові призовні кампанії кримчан на строкову військову службу в Збройні сили РФ.

Крім того, стало відомо, що російська сторона порушує Конвенцію про права дитини. Адже в Криму попри карантин тривають навчання так званої "юнарміі", яка служить повноцінною підготовкою до армії та пропагує мілітаризацію. Також діти позбавлені права обирати громадянство, їм відразу нав'язують російське.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини