Головна Новини Політика зовнішня політика Мінкульт хоче заблокувати сторінки каналів 112, NewsOne і Zik на YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінкульт хоче заблокувати сторінки каналів 112, NewsOne і Zik на YouTube

Канали несуть загрозу національній безпеці України

3 лютого 2021, 15:41
Поділіться публікацією:

Міністерство культури і інформаційної політики України планує направити звернення в компанію YouTube з проханням закриття сторінок телеканалів 112, NewsOne і Zik на відеохостингу на підставі рішення РНБОУ від 2 лютого. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив міністр культури Олександр Ткаченко.

Мінкульт хоче заблокувати сторінки каналів 112, NewsOne і Zik на YouTube

112, NewsOne та Zik. Фото: Google

Міністр зазначив, що в ефірній, супутникового та інтернет-трансляції ці телеканали становлять пряму загрозу для національної безпеки України, тому, що є не звичайним ЗМІ, а рупором пропагандистської війни Росії проти України.

Ткаченко сказав, що YouTube керується власною політикою з питань закриття каналів, однак висловив упевненість, що на популярній платформі знають, хто виробляє ворожий контент.

Увечері 2 лютого Президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на народного депутата Тараса Козака, якому належать канали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають нардепа Віктора Медведчука.

Президент Зеленський і його прес-секретар Юлія Мендель заявили, що телеканали працювали на підрив національної безпеки України, перешкоджання євроатлантичного курсу нашої країни, а також фінансувалися з території Росії.

Також джерела в РНБО і СБУ повідомили про те, що вищезгадані телеканали також фінансувалися з території невизнаної "ЛНР".

Віктор Медведчук вже заявив про те, що канали не фінансувалися з Росії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що заблоковані телеканали можуть передати в управління журналістів.

Також читайте про те, кому вигідне блокування каналів, що належать Тарасу Козаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

3 лютого 2021, 17:56

Зaкpытый клyб CEKC 3накомcтв в твоем городе: бeз денeг и oбязательcтв, вcе aнoнимно и кoнфиденциальнo (а то мнoгиe в oтношeнияx), peгистpация бecплатнaя ----- http://srt.vg/vpoiske

Сергей

3 лютого 2021, 16:02

Я бы не стал такое делать. Во первых, мы можем судить о популярности этих каналов по количеству просмотров и подписке. А во вторых, мы узнаем чуть ли не поименно потенциальных сепаров.


Новини