Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко звернувся в Кремль за зброєю
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко звернувся в Кремль за зброєю

Президент Білорусі продовжує "воювати" з зовнішніми ворогами, поки країна тоне в протестних акціях і страйках

16 вересня 2020, 16:47
Поділіться публікацією:

Глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що під час зустрічі з російським міністром оборони Сергієм Шойгу, попросив того про постачання білоруської армії новітнім озброєнням. Про це повідомляє видання "БЕЛТА" .

Лукашенко звернувся в Кремль за зброєю

Так, за словами лідера нації, сьогодні як ніколи сиди Росії і Білорусі вимагають союзних дій, адже "зовнішні вороги не дрімають".

"Напередодні візиту Володимира Путіна в нашу республіку я звернувся до нього за новою зброєю, яке допоможе нам відстояти власні кордони. Так вийшло, що ми залишилися в критичній ситуації зовсім одні, але ми не найслабші", — уклав Лукашенко.

Також він підкреслив, що не дозволить недругам зловтішатися і використовувати момент для узурпації Білорусі.

"Якщо хтось думає, що Білорусь ослабла, що ні вистоїмо, що Росія відійде в сторону, це для дурнів міркування. Ви можете не сумніватися в нашій надійності в плані оборони нашого спільного Вітчизни — від Бреста до Владивостока", — підкреслив глава держави .

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко перерахував ініціаторів протестних провокацій в Білорусі, в це число увійшла і Україна .





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини