Головна Новини Політика зовнішня політика Кузьмін: Тисячі українців звернулися до Медведчука з проханням домовитися з Росією про вакцину від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Кузьмін: Тисячі українців звернулися до Медведчука з проханням домовитися з Росією про вакцину від COVID-19

На думку Рената Кузьміна, Медведчук може домовитися з Росією про передачу технології вакцини від COVID-19

24 листопада 2020, 16:10
Поділіться публікацією:

Народний депутат України Ренат Кузьмін у своєму блозі на порталі 112.ua заявив, що Україна потребує вакцини від COVID-19, нехай навіть російського виробництва.

Кузьмін: Тисячі українців звернулися до Медведчука з проханням домовитися з Росією про вакцину від COVID-19

"Гаразд, не хочете купувати російську вакцину. Розумію: американці заборонили. Ну, щоб пізніше свою нам продати втридорога.

Своєю вітчизняної вакцини немає. Теж розумію: ні розуму, ні фантазії, ні грошей для її розробки.

Але, якщо вже ви такі патріоти, як хочете здаватися, так візьміть у російських технологію і почніть виробляти свою вакцину: нас забезпечте і продавайте її всьому світу. Що для цього потрібно? Ясно ж — якщо Медведчук зміг домовитися про постачання вакцини в Україну, то він зможе домовитися і про передачу нам технології її виробництва. А тут і здоров'я населення, і підтримка вітчизняного виробника, і наповнення бюджету ...

Розуміючи це, тисячі українців вже звернулися до Медведчука з проханням домовитися про передачу нам відповідної технології. Серед них і академік Пешко, який направив і Медведчуку, і Зеленському листи про це. Документ за посиланням.

Як думаєте, яке рішення прийме хворіє COVID-19 президент Зеленський? І яке рішення ухвалить Медведчук, на собі випробував ефективність російської вакцини? ", — написав Кузьмін.

Як раніше повідомляли "Коментарі", ВООЗ пояснила, чому в Україні провалилася медична реформа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини