Головна Новини Політика зовнішня політика "Крим їх": конкурента Лукашенко ледь не довели до сліз відомим питанням
commentss НОВИНИ Всі новини

"Крим їх": конкурента Лукашенко ледь не довели до сліз відомим питанням

Головний конкурент на виборах президента Олександра Лукашенка визнала, що фактично, як не крути, Крим - російський

27 липня 2020, 22:25
Поділіться публікацією:

Ключовий кандидат від опозиції в Білорусі на президентських виборах Світлана Тихановская обурилася, коли їй під час інтерв'ю на радіостанції "Єврорадіо" запитали, чий Крим. Про це передає видання "Громадське", привівши її слова.

"Крим їх": конкурента Лукашенко ледь не довели до сліз відомим питанням

Так, білоруська опозіціонерка відповіла не одразу, попередньо помовчавши і глибоко зітхнувши. Як Тихановская зазначила, дане питання є для неї болісним.

"Я на цю проблему можу відповісти з точки зору людини, жінки, яка виступає проти будь-якого прояву воєн. І мені дуже боляче через те, що в Україні була війна... Це дуже болюче питання, і він розділяє людей, налаштовує один проти одного. Можна я скажу так, як заведено говорити в нашій країні, як заведено за міжнародним законом? Юридично Крим український, фактично — російський. І не мучте мене більше", — резюмувала Тихановская.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нобелівський лауреат з літератури, білоруська письменниця Світлана Алексієвич виступила на підтримку трьох жінок-опозиціонерок, які протистоять чинним диктаторського режиму, встановленого за 26 років правління Олександра Лукашенка.

"Лукашенко думав, що це мовчазне суспільство можна обдурити, розповідати йому казки, залякати. Нічого подібного. Виросло нове покоління, люди середніх поколінь пробудилися, це не ті люди, які були 26 років тому, коли Лукашенко почав правити. У цих людей є голос, їх розуміння речей. Вони знають ціну всьому, що відбувається. Ми повинні показати це на виборах", — зазначила Олексійович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини