Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук позначив, що забезпечить режим безстрокового припинення вогню
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук позначив, що забезпечить режим безстрокового припинення вогню

Глава ТКГ Леонід Кравчук переконаний в пріоритеті домовленостей з проросійськими силами на Донбасі

4 серпня 2020, 21:44
Поділіться публікацією:

Голова української делегації в Тристоронньої контактній групі Леонід Кравчук заявив, що дипломатам необхідно ретельно працювати над розведенням сил уздовж всієї лінії розмежування в Донбасі, але зауважив, що на даний момент в цьому питанні спостерігаються помітні труднощі. Про це він розповів в політичному шоу "Україна 112", передає "Інтерфакс-Україна".

Кравчук позначив, що забезпечить режим безстрокового припинення вогню

Так, Кравчук підкреслив, що розведення сил по всій лінії розмежування на Донбасі необхідно, щоб не виникало провокацій з обох сторін.

"Я хочу сказати, що це питання зараз на першому місці в порядку денному, як домогтися тих домовленостей, які прийняті. Інше питання, що вже є спроби піддати ревізії, є сумніви в деяких, але сумніви — це не проблема. Не треба їх боятися , головне — діяти постійно, системно ", — зазначив Кравчук.

Також він додав, що згода і підтвердження такої позиції необхідно узгодити з протилежного боку, проросійськи налаштованих бойовиків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, чим займатиметься в складі ТКГ Вітольд Фокін , перший прем'єр-міністр України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини