Колишній друг Путіна розповів, хто може замінити його на посаді президента Росії

У Росії є серйозний претендент на посаду президента

У Росії є людина, яка може замінити Путіна на його посаді.Самим серйозним претендентом на президентське крісло є секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев. Таку думку в інтерв'ю Гордону висловив колишній банкір та друг очільника Кремля Сергій Пугачов.

За словами Сергія Пугачова, взагалі на низькому старті є багато охочих людей зайняти це крісло, але особливо яскраво серед них виділяється секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев. Адже він дуже яскраво "світиться" у медійному плані, пише багато статей у ЗМІ та робить чимало публічних кроків.

"Звичайно є. На низькому старті дуже багато людей. Але з таких особливо яскравих, я маю на увазі яскравих не в сенсі об'єктивному, а яскравих в медійному полі, ну, я бачу це Патрушев.", - зазначив співрозмовник.

Колишній друг Путіна зазначив, що колись претендента на посаду очільника Кремля обирав особисто Путін. Це все залежало тільки від його рішення. У такий спосіб з'явився Дмитро Медведєв, який був президентом Росії з 2008 року по 2012 рік. Але сьогодні ситуація кардинально змінилася, адже остаточне рішення залежить від бажання не Путіна, а кандидата.

"...і ось власне найбільш серйозним претендентом, є Патрушев, звичайно...", - заявив колишній російський банкір.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін встановив дві дати з окупації Луганської та Донецької областей. Президент Росії Володимир Путін поставив перед російським військовим командуванням завдання 1 червня дати звіт про повне захоплення Луганської області, а до 1 липня порадувати його приємними новинами про повне встановлення контролю над сусідньою Донецькою областю.