Коли відбудеться зустріч Зеленського з Байденом

Позаштатний радник Зеленського називає одну причину, чому лідери двох країн досі не зустрілися

Зустріч президента України Володимира Зеленського та глави США Джозефа Байдена — дуже важлива подія, яка може позитивно вплинути на нашу країну. Однак лідери не поспішають відправлятися на переговори.

За словами позаштатного радника Зеленського Ендрю Мака, зустріч між лідерами країн відбудеться. Треба почекати поки врегулюється ситуація з коронавірусом.

Пандемія COVID-19 - єдина перешкода, яка заважає президентам.

Ендрю Мак впевнений, що країни налагодять відносини.

"Думаю, адміністрація Байдена і сам президент будуть проводити обговорення і переговори з президентом України в нормальному режимі, а в майбутньому відновиться і звичайна практика регулярних візитів світових лідерів до Вашингтона", - коментує ситуацію радник.

Також Ендрю Мак підкреслює, що через пандемію коронавірусу ще інші світові лідери також не можуть зустрітися з главою США у Вашингтоні.

Проте позаштатний радник зазначає, що сам Джозеф Байден розуміє ситуацію в Україні та підтримує саму державу.

Колишній спецпредставник Держдепу з питань України Курт Волкер підтверджує ставлення Джозефа Байдена до України. За словами Волкера, Україна матиме широку підтримку в Америці. Тому влада США і надалі планує підтримувати нашу країну, незалежно від стосунків Вашингтону та Москви.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляли, що колишній розвідник КДБ СРСР і однокурсник президента Росії Володимира Путіна Юрій Швець заявив, що висловлювання Джо Байдена, який назвав главу Кремля вбивцею, говорять про те, що між США і РФ почалася нова холодна війна. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.