Глава Чечні Кадиров знову вимагає від Зеленського вибачень

Рамзан Кадиров вважає, що Володимир Зеленський повинен зателефонувати Володимиру Путіну і вжити заходів для завершення війни на Донбасі

Глава республіки Чечня на Північному Кавказі в Росії Рамзан Кадиров в чергове зажадав від президента України Володимира Зеленського вибачень. Також керівник північнокавказької республіки заявив, що український президент повинен "вибудувати правильні відносини з Великою Росією". Про це Кадиров написав у своєму Telegram-каналі.

Кадиров вимагає від Зеленського вибачитися за гумористичний ролик, який був розміщений в одному з гумористичних шоу. Керівник Чечні заявляє, що чинний президент України образив пам'ять його батька – першого президента Чечні Ахмата-Хаджі Кадирова. Він вважає, що український президент повинен або підтвердити свої вибачення, або відповісти перед ним.

Крім того, Рамзан Кадиров заявив, що Володимир Зеленський зателефонувати російському президенту Володимиру Путіну і зробити дії, які дозволять закінчити війну на Донбасі.

"Колись наші країни, наші народи не могли допустити й думки, що війна розділить нас. Але часи змінилися, тепер заокеанська воля велить нашим українським братам вбивати російських людей в Донецьку і Луганську", – написав Кадиров.

Глава Чечні також звинуватив українського президента в тому, що він не виконує свої передвиборчі обіцянки та "продовжує справу свого попередника" Петра Порошенко

"Що заважає вам виконати надії двох великих народів? Що вам заважає зателефонувати Володимиру Володимировичу Путіну й оголосити, що закінчуєте з цією громадянською війною на сході України? Гординя або чужа воля?", – зазначає Кадиров.

Раніше "Коментарі" писали, що сторінку Рамзана Кадирова в Instagram заблокували через санкції. У "чорний список" лідер Чеченської республіки потрапив за неодноразове порушення прав людини.