Головна Новини Політика зовнішня політика ФСБ опублікувало відео затримання і допиту українського прикордонника
commentss НОВИНИ Всі новини

ФСБ опублікувало відео затримання і допиту українського прикордонника

Євген Добринській на відео перетнув кордон нібито п'яним

2 червня 2020, 23:15 comments1696
Поділіться публікацією:
















Федеральна служба безпеки Росії опублікувала відео з камер спостережень. На якому нібито український прикордонник Євген Добринській незаконно перетнув адміністративний кордон з Кримським півостровом. Про це повідомили в прес-службі Федеральної служби безпеки Росії на офіційному сайті.

ФСБ опублікувало відео затримання і допиту українського прикордонника

Прикордонник нібито був у стані алкогольного сп'яніння. Також під час огляду при ньому виявили "речовина рослинного походження". Можливий наркотик вже відправили на експертизу. Проти Добринської порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 322 Кримінального кодексу Російської Федерації — незаконне перетинання державного кордону.


На відео затриманий розповідає, що пішов у село Сиваш за сигаретами приблизно в 22:00-23:00 29 травня, але зустрів місцевих жителів, які запропонували йому приєднатися до вживання алкогольних напоїв.

"Я добровільно пішов по дамбі. Був у стані алкогольного сп'яніння, з собою в кишені наркотична трава, яку дали місцеві. Я був вихідним, зі мною не було мого керівництва", — розповів український прикордонник.


Раніше представники Збройних сил України розповіли, що якби інформація була правдивою, то Федеральний служба безпеки Російської Федерації опублікувала б відеоролик раніше, а не через три дні. Представники ВСУ також заявили, що роблять все можливе для повернення українського прикордонника.

Як повідомляв портал "Коментарі", ресторатори провели акцію під Кабміном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини