Головна Новини Політика зовнішня політика Facebook видалив аккаунт скандального польського політика через те, що той називав Україну ворогом
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook видалив аккаунт скандального польського політика через те, що той називав Україну ворогом

Аккаунт Януша Корвіна-Мікке мав найбільше серед польських політиків число підписників. Воно становило понад 780 тисяч осіб

13 листопада 2020, 22:52
Поділіться публікацією:

Адміністратори соціальної мережі Facebook заблокували акаунт польського політичного діяча Януша Корвіна-Мікке. Цю новину він повідомив своїм підписникам у Twitter. Корвін-Мікке заявив, що видалення його аккаунта — це підступи фашистів і більшовиків.

Facebook видалив аккаунт скандального польського політика через те, що той називав Україну ворогом

Відомо, що польський політик є лідером ультраправої партії Польщі "Конфігурація". Він відомий своїми проросійськими і антиєвропейськими поглядами та постійно критикує в соціальній мережі політику влади нашої країни, називаючи українців ворогами Польщі, а також відкрито підтримує анексію Криму Росією. Да і в принципі, Росію він вважає дружнім Польщі народом. Польському скандальному політику заборонений в'їзд в Україну, крім того, Офіс Генпрокурора порушив відносно його справу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що загальна кількість іноземців, які виявили бажання іммігрувати в нашу країну в поточному році досягла майже 9 тис осіб, третина з них — 2857 іммігрантів — це громадяни Росії. Згідно з інформацією, наданою Державною міграційною службою України, за останні шість років Росію покинули майже 52 тис жителів, віддавши перевагу проживанню в нашій країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини