Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак розповів про виконання мінських угод: "Зробимо все"
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак розповів про виконання мінських угод: "Зробимо все"

Він сказав, що Україна зробить все для цього

15 лютого 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак дав велике інтерв'ю, в якому торкнувся питання врегулювання війни на Донбасі. Чиновник розповів про виконання сторонами пунктів мінських угод. Про це він повідомив в інтерв'ю на каналі "Україна 24".

Єрмак розповів про виконання мінських угод: "Зробимо все"

Фото: ОП

Єрмак зазначив, що домовленості, які були підписані в Мінську, практично неможливо виконати. Він сказав, що йому здається, що їх підписували саме з цією метою, однак заявив, що наша країна і президент Зеленський зробить все, щоб слідувати досягнутим домовленостям.

За словами Єрмака, за шість років переговорів по мінських угодах поки немає очікуваних результатів. Він заявив про необхідність вносити правки в підготовчу роботу для того, щоб перезапустити процес.

Чиновник розповів про те, що наша країна вирішила кардинально змінити формат мінського процесу і заручитися беззаперечною підтримкою з боку німецьких та французьких партнерів.

Також Єрмак зазначив, що попри те, що війська РФ і бойовики постійно порушують режим припинення вогню, він триває. Він сказав, що не можна приховувати кількість загиблих і поранених, проте втрати в порівнянні з попереднім роком відчутно знизилися.

Андрій Єрмак очолює Офіс Президента України з лютого 2020 року. До цього він був помічником президента з міжнародних питань і займався обміном полоненими і переговорами з Росією.

Він замінив на цій посаді Андрія Богдана, який був адвокатом олігарха Ігоря Коломойського та одним з двигунів президентської кампанії Володимира Зеленського.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський зустрівся з моряками, які були в полоні.

Читайте також, якою буде стратегія США по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

15 лютого 2021, 17:48

А мы все подстраиваемся https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/es-polnostyu-podderzhivaet-integraciyu-energosistemy-ukrainy-k-seti-entso-e


Новини