Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак може потрапити під санкції США слідом за Дубінським і Деркачем, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак може потрапити під санкції США слідом за Дубінським і Деркачем, - експерт

Єрмака також звинуватили у втручанні в американські вибори

2 лютого 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак може потрапити під американські санкції слідом за народними депутатами Олександром Дубінським і Андрієм Деркачем за втручання в американські вибори. Таку думку висловив відомий український політолог Євген Магда в інтерв'ю виданню "Деловая столица".

Єрмак може потрапити під санкції США слідом за Дубінським і Деркачем, - експерт

Єрмак. Фото: ОП

Колишній співробітник українського посольства в США Андрій Теліженко опублікував листування Єрмака з адвокатом Дональда Трампа Рудольфом Джуліані та колишнім представником Держдепу по Україні Куртом Уолкером.

Теліженко, який також потрапив до списку санкцій, заявляє, що головним фігурантом втручання в американські вибори є Єрмак, який намагався організувати зустріч Володимира Зеленського і Дональда Трампа в обмін на розслідування діяльності сина тодішнього кандидата в президенти США Джо Байдена Хантера на території України.

За словами Євгена Магди, американці дуже чутливо реагують на втручання в їх внутрішні справи, і не відчувають ні найменшого пієтету до Єрмака та інших чиновників, незалежно від посад, які вони займають.

Експерт сказав, що не має особливого сенсу прогнозувати рішення американської Феміди щодо Єрмака, оскільки в США цивілізовані та чесні суди.

Водночас він зазначив, що введення санкцій проти двох народних депутатів стало безпрецедентною подією, тому він не здивується, якщо й Андрій Єрмак має шанси бути внесеним до списку санкцій.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні розсекретили сітку Telegram-каналів, які працювали на Росію.

Також читайте про готовність Юлії Тимошенко вступити в коаліцію з партією Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини